Nieuws

Nieuwsbrieven20202019 20182017     
 FebruariFebruariFebruariFebruari     
 MeiMeiMeiMei     
  AugustusSeptemberAugustus     
  NovemberNovemberNovember     


vrijdag 23 oktober 2015

Lezersdag 21 januari 2016: niet-Westerse bronnen voor leiderschap

Vooraankondiging

Met DNM 2.4, die medio december zal verschijnen, sluiten we alweer de 2e jaargang af. Hoog tijd om met lezers terug- en vooruit te blikken. Hiertoe vindt op 21 januari 2016 een lezersbijeenkomst plaats. Op dit moment zijn we met de voorbereiding bezig. We denken aan de volgende opzet:

  • Inhoudelijk organiseren we de bijeenkomst rond een van de thema’s uit de afgelopen twee jaar, waar we veel positieve geluiden over hebben gehoord: niet-Westerse bronnen voor leiderschap (DNM 2.2).
  • We bieden geïnteresseerde lezers eerst een ‘proeverij’ aan van de drie bronnen. Lezers die dat willen, kunnen vervolgens rond een bron naar keuze ‘de diepte ingaan’ (tegen betaling).
  • Met lezers die daar niet voor kiezen, gaan we graag in gesprek over DNM: hoe wordt het ervaren, welke thema’s zouden er in de 3e jaargang aan bod moeten komen, enzovoorts.

We streven ernaar medio november de opzet van de dag klaar te hebben. Via een mailing zullen we onze lezers dan nader informeren en uitnodigen.Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image

Ton van Goor - 03 december 2015

Nuttig en Leerzaam! Ton

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.