DNM-Online Boeken en beschouwingen

 

DNM-Online
 

 

maandag 06 november 2017

On Leadership

Blogtip november 2017

Hartger Wassink, zelfstandig adviseur

Als je de social-mediaspecialisten moet geloven, is e-mail, ondanks z’n gebreken en antieke technologie, nog steeds het belangrijkste medium om mensen te bereiken. Ooit, het is nog maar enkele jaren geleden, ging het erom zoveel mogelijk volgers te krijgen op Twitter en Facebook. Maar wie van die volgers leest werkelijk alles? En onder de 25 jaar zijn ze toch alleen nog bereikbaar via het onbegrijpelijke Snapchat of het veel geslotener Whatsapp? Nee, dan toch maar een ouderwetse e-mailnieuwsbrief.

En daar zitten onverwachte juweeltjes tussen (u leest er nu trouwens een ). Een andere waar u zich op zou kunnen abonneren, is de ‘On leadership’-mail van The Washington Post. Iedere week een korte, prikkelende beschouwing over een actueel leiderschapsthema, en diverse boeiende links naar een scala aan artikelen en onderzoek naar leiderschap. Weliswaar Amerikaans-Engels, dus de laatste maanden onvermijdelijk veel nadruk op een zekere president, maar over het algemeen aangenaam afgewogen in zijn behandeling van een thema waar de hype al snel de overhand krijgt.

De blog-pagina vindt u hier, inschrijven voor de e-mailnieuwsbrief doet u in de rechterkolom op de pagina https://www.washingtonpost.com/business/on-leadership/



Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image
Nog geen reacties geplaatst
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.