Nieuws

 

dinsdag 11 mei 2021

Weggeefactie: Waar gaat het nu écht over?

Dynamisch coachen bij stress & burn-out

Dit praktische, heldere en handzame boek geeft een brede en realistische weergave van alle facetten die ertoe bijdragen hoe mensen vastlopen met zichzelf in onze huidige samenleving. ‘Waar gaat het nu écht over’ is de centrale vraag. Hierbij gaat het over het durven raken van de kern en tot de essentie komen, waardoor er wezenlijke veranderingen tot stand komen.

Je kunt de grote aantallen mensen met stress- en burn-outklachten zien als een symptoom van een disfunctionerende samenleving waarin het lichaam veronachtzaamd wordt. Bij alle vormen van disfunctionele stress en burn-out gaat het over het vastlopen van een aangeleerd overlevingsmechanisme, ontstaan in iemands persoonlijke geschiedenis in onze samenleving. Hierdoor raakt iemand de connectie kwijt met de eigen oorsprong.

De eclectische en lichaamsgerichte aanpak van het Dynamisch Fasenmodel, is erop gericht om de connectie met iemands eigen oorsprong te herstellen. Het ontwikkelen van werkelijke zelfzorg is de kern. Deze werkwijze geeft een realistisch beeld over waar je als coach/(psycho-)therapeut mee te maken krijgt bij mensen met disfunctionele stressklachten, overspannenheid en burn-out. Daarnaast krijg je input, praktische tools en tips over hoe je mensen kunt begeleiden naar een wezenlijke verandering én hoe je dit op een inspirerende en creatieve manier kunt vormgeven. Geen protocollen, maar dynamische fasen die recht doen aan de mens.

 

Wij geven drie exemplaren van dit boek weg. Vul onderstaand formulier in om mee te doen aan deze weggeefactie. De weggeefactie loopt tot en met 2 juni. De winnaars worden per e-mail geinformeerd. 

 

 

Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie. 

 

 

Let op: reacties via onderstaand veld worden niet meegenomen. 

 

 Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image

Willy van Dalen - 18 mei 2021

Hilde is als geen ander in staat om vanuit haar ervaring in lichaamsgericht coachen haar mening te geven over dit onderwerp. Een praktijkgericht boek met gerichte handvatten is een logisch gevolg.

Linda de Jager - 18 mei 2021

Graag doe ik mee met de winactie.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.