Hoofdredacteur

Arie Olthof - redactie@denieuwemeso.nl

Redactie

Pieter Leenheer
Gerritjan van Luin
Klaas Pit
Renee van Schoonhoven
Anneke Westerhuis
 

Aanleveren kopij

 • Auteursinstructies
  Download hier de auteursinstructies met onder andere: rechten, werkwijze, vorm, opbouw, spelling en interpunctie en presentexemplaar.

 • Schrijfwijzer
  Het schrijven; Waarom en hoe? Download hier de "Schrijfwijzer" van De Nieuwe Meso, vakblad over onderwijs en leiderschap.

 • Synopsis
  Voorafgaand aan een artikel schrijft u een synopsis van circa 1 A4. Download hier de opzet voor een synopsis.

 • Blog schrijven
  Praktische richtlijnen voor het schrijven van een blog. Download hier de tips

 • Standaard publicatievoorwaarden
  Download hier de "Standaard publicatievoorwaarden voor bijdragen" van De Nieuwe Meso, vakblad over onderwijs en leiderschap.

 • Digitale publicatie
  - Het artikel wordt digitaal beschikbaar gesteld op www.ProfessioneelBegeleiden.nl
  - De auteur krijgt, indien gewenst, een PDF toegestuurd van het eigen artikel. Dit mag de auteur, met bronvermelding, op de eigen website plaatsen onder b.v. ‘publicaties’.
  - Zodra een auteur het artikel onder de aandacht wil brengen via b.v. een nieuwsbrief of social media dient naar de (betaalde) versie op www.ProfessioneelBegeleiden.nl te worden verwezen.

 • Richtlijnen aanleveren beeldmateriaal
  Tekst en illustraties worden bij De Nieuwe Meso, vakblad over onderwijs en leiderschap apart verwerkt en geproduceerd. Om de kwaliteit van illustraties in het tijdschrift te waarborgen verzoeken wij u vriendelijk om deze handleiding goed door te nemen en de instructies op te volgen. Wij geven bij de verschillende typen illustraties (foto’s, tabellen, enzovoorts) gedetailleerd aan hoe deze aangeleverd dienen te worden. Download hier de handleiding voor het aanleveren van beeld- en illustratiema

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.