Nieuws

maandag 05 november 2018

Versterking DNM redactie

OVER DNM

DNM wil van betekenis zijn voor leiders in het funderend onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs, door hen - leraren tot en met bestuursvoorzitters - een platform te bieden waar ze kunnen lezen over en bijdragen aan onderwerpen waarmee zij in hun dagelijkse werk te maken hebben. DNM sluit aan bij hun actualiteit. Niet door vluchtig mee te gaan in de hectiek en de hypes van alledag, maar juist door de tijd te nemen voor relevante onderwerpen, die gedegen en uit meerdere perspectieven te behandelen en soms van een relativerende knipoog te voorzien.

DNM /De  Nieuwe Meso is in 2014 voortgekomen uit Meso Magazine, het eerste vakblad in Nederland over organisatie en management in het onderwijs. DNM verschijnt vier keer per jaar, zowel digitaal als in print. Daarnaast verschijnt er vier keer per jaar een digitale nieuwsbrief.

 

Wil je meewerken aan het enige onafhankelijke tijdschrift over onderwijs en leiderschap in Nederland? De redactie van De Nieuwe Meso, vakblad over onderwijs en leiderschap, komt graag op korte termijn in contact met potentiële auteurs, correspondenten en redacteurs.

Auteurs: Wil je als bestuurder, schoolleider, leraar, adviseur of onderzoeker schrijven over een onderwerp dat je bezighoudt en dat je graag wilt delen door erover te schrijven? Leg je voorstel voor aan de redactie en die neemt op haar beurt contact op om te overleggen hoe je je voorstel kunt ontwikkelen tot een publicabel artikel.

Correspondenten: Volg je specifieke ontwikkelingen in het onderwijs op de voet - denk aan curriculumontwikkeling,  professionalisering, gelijke kansen, enzovoorts - en vind je het leuk om daar periodiek verslag van te doen? Meld je bij de redactie zodat we samen kunnen zoeken naar een goede vorm.

Redacteur: Redactieleden brainstormen over thema’s, begeleiden auteurs, zetten in artikelen de puntjes op de i. Binnen de redactie verdelen we de werkzaamheden, aansluitend bij de competenties van ieder redactielid. Wil je  deel uitmaken van het enthousiaste redactieteam en daarbinnen specifieke vaardigheden ontwikkelen, maak je dan kenbaar als aspirant redactielid.

Wil je een van bovenstaande rollen vervullen of wil je eerst meer weten? Neem in beide gevallen contact op voor een wederzijdse kennismaking via redactie@denieuwemeso.nl. Of mail naar de eindredacteur van deze nieuwsbrief via pieter.leenheer@planet.nl.

 Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image
Nog geen reacties geplaatst
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.