Nieuws

Nieuwsbrieven20202019 20182017     
 FebruariFebruariFebruariFebruari     
 MeiMeiMeiMei     
  AugustusSeptemberAugustus     
  NovemberNovemberNovember     


woensdag 08 mei 2019

Winactie: gratis toegangskaart Jaarcongres Leidinggeven aan verandering

We weten allemaal dat de traditionele manier van veranderen niet meer werkt. Veranderen is iets van iedereen, binnen én buiten de organisatie. En er vindt een verschuiving plaats van meerjarenplannen naar tijdelijke organisatievormen.

Dit vraagt om een nieuwe manier van leiderschap. Waarbij het draait om samenwerken en co-creëren. Het vraagt óók om andere eisen van jouzelf als leider! Maar hoe pak je dit precies aan? Deze dag laat zien hoe jij het verschil maakt, hoe je de rest van de organisatie meeneemt en hoe je gezamenlijk tot succesvolle resultaten komt. Kortom: hoe vergroot je je veranderimpact?

4 deskundigen, 4 masterclasses en 101 nieuwe inzichten en praktische adviezen

  • Jaap Boonstra laat zien dat veranderen samenspel is
  • Lammert Kamphuis neemt je mee in de filosofie van leiderschap
  • Leike van Oss legt uit dat je kan bouwen aan ‘common ground’
  • Jesse Segers laat je meervoudig naar leiderschap kijken

Vergroot je veranderimpact op 6 juni!


Datum: donderdag 6 juni 2019
Tijd: 9.00 – 16.30 uur.
Locatie: Burgers’ Zoo Arnhem
Organisatie: Management Impact Academy
Tickets: € 625, abonnees en oud-deelnemers € 550
Meer informatie: managementimpact.nl/lav
 

 

In samenwerking met Management Impact Academy mogen wij twee gratis toegangskaarten voor dit congres weggeven. Deze winactie loopt t/m dinsdag 14 mei. Winnaars worden via Management Impact Academy verder geïnformeerd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Klik hier om mee te doen aan deze winactie!

 Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image

Johannes de Vlugt - 16 mei 2019

Ik ben erg benieuwd naar de recente inzichten van deze sprekers!

Inge Trakzel - 13 mei 2019

Geweldige timing! Deze masterclasses zijn de boost voor het eindwerk van mijn studie bedrijfskunde. Na drie jaren studie aangevuld met drie internationale honoursprojecten is juist nu de tijd aangebroken om mijn scriptie te vormen. Een scriptie met als onderwerp de clash tussen organisatie cultuur en leidinggeven aan verandering.

Irene - 11 mei 2019

Ik rond bijna de hbo master leren en innoveren af. Vanuit deze master ben ik bezig geweest om leiding te geven aan een veranderproces in onze school die door de onderwijsinspectie tot zwak beoordeeld was. Ik heb hierin geleerd dat ik als leider geen volgers wil creëren maar meer leiders. Ik zou een collega die veel vanuit informeel leiderschap handelt, meenemen omdat ik haar ook een nieuwe kijk op veranderen gun.

Wendy Vermeulen - 10 mei 2019

Als leidinggevende bij een regionaal sociale dienst staat organisatieverandering als gevolg van onze nieuwe opdracht centraal. Het lijkt mij erg leerzaam om aan dit congres deel te nemen.

Nico Meijer - 09 mei 2019

Leiding geven betekent in mijn ogen de professional loslaten / de ruimte geven. Dat levert altijd een zekere spanning op. Ik ben benieuwd of/hoe jullie hierop ingaan.

Linde Slikboer - 09 mei 2019

Ik wil begrijpen wat was om te weten wat is.

Charissa - 09 mei 2019

Een nieuwe manier van leiderschap op veranderingsprocessen; boeiend!

Mirjam Roozendaal - 09 mei 2019

Ik heb bijna mijn 2-jarige schoolleidersopleiding afgerond. Ik ben zeer geïnteresseerd om met mijn collega-directeur te komen naar het congres! Mvg mirjam

Ben - 09 mei 2019

verandering van spijs doet eten

Bas van Winsen - 09 mei 2019

We staan aan de vooravond van een enorme verandering. We willen gaan werken met een nieuw taakbeleid, onderwijsvernieuwing en samenwerking met andere scholen.Daarnaast hebben we te maken met een krimpende regio met een samenhangend krimpend budget. Hoe we dit gestalte moeten gaan geven is voor mij als leidinggevende een grote uitdaging. Wellicht hebben jullie voor mij de gouden tip om dit in goede banen te leiden.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.